Businessplan

U wilt starten met een nieuwe onderneming, of u wilt uw huidige onderneming uitbreiden. Misschien heeft u wel een uitdagend project waar financiering voor nodig is. Of wellicht wilt u vanuit een WW uitkering als ondernemer starten.

In al deze gevallen is een goed businessplan van groot belang. Bent u zelf niet in de gelegenheid om een goed plan te schrijven, dan helpen wij u graag.

Wat kost het schrijven van een businessplan of ondernemingsplan?

Een businessplan voor een ZZP’er of eenmanszaak kost bij Subvenio Consultancy € 725,- exclusief BTW.

Voor MKB bedrijven of bijzondere projecten, hanteren we een tarief van  € 1125,- exclusief BTW.

Heeft u een WW uitkering en wilt u starten als ondernemer met behoud van uitkering, dan heeft u een businessplan voor het UWV nodig. Omdat deze plannen niet heel uitgebreid hoeven te zijn, maar wel een goed beeld moeten geven van uw plannen, hanteren we een speciaal tarief hiervoor, te weten: €229,- exclusief BTW. Dit tarief is alleen geldig wanneer u als ZZP’er begint of een eenmanszaak opricht en er geen financiering voor uw plannen nodig is.

U heeft al een Businessplan?

Heeft u zelf een businessplan geschreven, maar wilt u het graag door een onafhankelijke derde laten lezen? Ook dat kan bij Subvenio Consultancy. Wij lezen graag uw plan en voorzien dit van opbouwende kritiek. Indien nodig helpen we het plan te voltooien.

Een review van een businessplan of ondernemingsplan kost € 125,- exclusief BTW.

Vanzelfsprekend gaan wij zeer vertrouwelijk om met alle businessplannen en business ideeën die bij ons aangeleverd worden.

Onze werkwijze

  1. Wanneer uw aanvraag bij ons binnenkomt, nemen wij contact met u op om over uw ideeën te praten. Dit kan in een persoonlijk gesprek of telefonisch.
  2. Als u hierna een goed gevoel heeft bij de samenwerking, verzoeken wij u uw informatie naar ons te mailen. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld! We gaan ervan uit dat u zelf al een marktanalyse en concurrentieanalyse hebt gedaan, maar natuurlijk zullen wij ook inhoudelijk met u meekijken en zo nodig extra informatie aan het plan toevoegen.
  3. Afhankelijk van de omvang van het plan en de hoeveelheid informatie, zullen we binnen maximaal 3 weken een eerste conceptversie aan u mailen. Na uw op- en aanmerkingen zullen wij het plan voor u voltooien. U ontvangt het plan in PDF en Word formaat en indien gewenst een ingebonden exemplaar (extra kosten €15,-)

Extra mogelijkheden

Natuurlijk helpen we u graag verder met uw onderneming! Zo adviseren we bij financieringsaanvragen, of begeleiden we u bij het gesprek met een geldverstrekker.

Ook overige startersvragen kunt u geheel vrijblijvend aan ons voorleggen.

Wanneer u uw Businessplan bij Subvenio Consultancy heeft laten maken, ontvangt u gedurende een jaar een standaard korting van 10% op al onze tarieven.