Over Subvenio

Subvenio Consultancy is in 2007 opgericht door Nicole Martens. Het doel was en is om ondernemers te helpen succesvol te zijn. ‘Subvenio’ betekent dan ook ‘ik kom te hulp’ (Latijn)

In de afgelopen 12 jaar heeft Nicole al veel ondernemers kunnen helpen bij de opstart en groei van hun onderneming. Soms door alleen het schrijven van een businessplan, andere keren door een jarenlange relatie als coach/sparringpartner.

Nicole Martens is in 1998 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in de richting Bestuurlijk Informatiekunde. Zij heeft enkele jaren in de IT gewerkt als informatieanalist en accountmanager. Daarna is ze als operationeel manager en algemeen directeur werkzaam geweest in de sportbranche. Nicole komt uit een familie van ondernemers, waardoor ondernemen in haar bloed zit. Na 8 jaar in loondienst was het dan ook tijd om zelf te gaan ondernemen en zo ontstond Subvenio Consultancy.  Inmiddels is zij ook directeur van Zinvoll BV, een onderneming op het gebied van werken, leren en presteren. (www.zinvoll.nl)